Garancia - Perfectled Kft.
+36 20 479 1433 | Regisztráció | Belépés

Perfect Led

Garancia

Függetlenül attól, hogy milyen izzót vásárol vagy hány darabot biztosíthatjuk, hogy nem választ rosszul. Ha tévednénk, ha mégis olyan terméket vásárolt, amely nem felel meg a követelményeinek, akkor jelezze nekünk 8 napon belül és mi kérdezés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Minden termékre minimum egy év csere garanciát biztosítunk.
A garanciális termékeket természetesen csak eredeti számlával cseréljük vissza.
A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre.

Hibás termék vissza sima ajánlott levélben (ne egy drága postacsomagban) számlamásolattal és a hiba rövid leírásával együtt, visszaküldjük a csereterméket.

A vásárló érdekeit szem előtt tartva, ha a vásárolt termék kifutó modell, akkor próbálunk hasonló terméket adni helyette, vagy kicserélni jobb újabb termékre.
A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Mielőtt rendelne, nézzen szét a termékek között, tájékozódjon a cikkekből és bármi kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

A hibás terméket kérjük küldje vissza a LED Lámpabolt 6722 Szeged Kossuth Lajos sgt. 21. címre. Kérjük írja meg a postázási címet, ahova küldhetjük a csereterméket és egy telefonszámot. Csomagcserével is fel tudjuk adni a csereterméket. Ennek díja 990.-Ft.

E-mail.: perfectledkft@gmail.com
Tel.: 20/479-14-33
Ferenczi András
 

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.