RV-08/A Rejtett világítás díszléc - mennyezet - Perfectled Kft.
+36 20 479 1433 | Hírlevél | Regisztráció | Belépés

RV-08/A Rejtett világítás díszléc - mennyezet

0
LUMEN
W
KIVÁLTÁS
0W
TELJESÍTMÉNY
0
SUGÁRZÁSI SZÖG
RV-08/A Rejtett világítás díszléc - mennyezet
Akár 1-2 napos kiszállítási idő.

1 290 Ft

További munkáinkat itt megtekintheti

A készleten lévő termékek szállítása 1-2 munkanap, azonban vannak csillárok és speciális világítótestek, melyek szállítása 5-10 munkanap is lehet. Amennyiben rendkívül sürgős a termékek szállítása, kérem egyeztessen velünk az alábbi telefonszámon: 30/5490602

Paraméterek

Teljesítmény0W
Kiváltás W
Fényerősség0
Sugárzási szög0
Foglalat
Színhőmérséklet
Méret125cm x 50mm x 120mm
Rejtett világítás díszléc polisztirolból RV-08/A - Rejtett világításhoz

A mennyezeti rejtett világításos díszlécekkel megoldható a holkerben futó rejtett világítás mellett a mennyezeten, a karnis előtt futó világítás.

A mennyezeti rejtett világításos díszlécek beépítésekor a léceket ragasszuk a holkerbe, az ablakok előtt a karnistakaráshoz a mennyezetre, a kialakult nútba pedig fektessük az energiatakarékos ledes világítótesteket.

Rejtett világítás készítése RV-s díszléccel és LED szalagokkal

Az oldalfal és a mennyezet találkozásához és akár csak a mennyezetre felragasztható mennyezeti rejtett világításos díszlécekkel hatásos dekorációs fényeket hozhat létre otthonában! A díszléc nútjába szinte bármilyen energiatakarékos világítás beszerelhető, például LED szalag. Az indirekt világítások során a fényt közvetlenül nem látjuk, az takartan helyezkedik el, így a mennyezetről visszavert fények teremtenek kellemes hangulatot. A világítás takarására kiválóan felhasználhatóak az oldalfali és mennyezeti rejtett világítás takaró profilok.

Mennyezeti rejtett világítás készítése RV-s díszléccel és LED szalaggal, modullal

Internetes áruházunkban minden szükséges alkatrészt, szerszámot és kiegészítőt megtalál a díszlécekhez, stukkókhoz is, illetve a LED szalagokhoz, modulokhoz is (pl. vezetékek, LED tápegységek, LED vezérlők, LED fényerőszabályzók, stb.)

Megjegyzés: A termékfotón fehér színű díszléc látható, azonban a díszléc színe alapanyag beszállításonként is változhat (fehér, világossárga, szürke XPS anyag, stb). A gyártási szín csekély jelentőséggel bír, mert a díszlécet felragasztás után javasolt átfesteni, ezzel (a gyári szín és) a toldási pontok is elfedhetőek, így még dekoratívabb lesz a díszítés.


Termékcsalád	Díszléc rejtett világításhoz
Alapanyag	XPS (zárt cellás polisztirol)
Típus	Mennyezeti
Szálhossz	125 cm
Díszléc kiállás	50 mm
Díszléc magasság	120 mm
Garancia idő	2 év
Súly	86 g

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.