12W Süllyeszthető okos LED panel RGBW, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth - Perfectled Kft.
+36 30 549 0602, +36 20 479 1433 | Hírlevél | Regisztráció | Belépés

12W Süllyeszthető okos LED panel RGBW, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth

900
LUMEN
W
KIVÁLTÁS
12W
TELJESÍTMÉNY
180
SUGÁRZÁSI SZÖG
12W Süllyeszthető okos LED panel RGBW, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth12W Süllyeszthető okos LED panel RGBW, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth
Akár 1-2 napos kiszállítási idő.

12 990 Ft

További munkáinkat itt megtekintheti

A készleten lévő termékek szállítása 1-2 munkanap, azonban vannak csillárok és speciális világítótestek, melyek szállítása 5-10 munkanap is lehet. Amennyiben rendkívül sürgős a termékek szállítása, kérem egyeztessen velünk az alábbi telefonszámon: 30/5490602

Paraméterek

Teljesítmény12W
Kiváltás W
Fényerősség900
Sugárzási szög180
Foglalat
SzínhőmérsékletVáltoztatható 3000-6000K
Méret170x170x20mm
Bluetooth eszközről működtethető, állítható színes (RGB, red, green, blue) és fehér színárnylatú, ultra vékony LED panel. 

RGB - Több szín beállítására alkalmas. 

CCT - A szakmában ezzel a rövidítéssel illetik az állítható fehér színárnyalatot, ami a Changeable Color Temperature kifejezésből jön, azaz változtatható (fehér) színhőmérséklet.

Mivel már lassan konvencióvá kezd alakulni, mi is ezzel a rövidítéssel jelöljük a 2700-6500 Kelvin között állítható színű LED fényforrásokat. 

A LED panel tápegységről működik, mely tápegység része a csomagnak. Ez a tápegység egyben egy vezérlő szerepet is betölt, a mobiltelefon bluetooth-os rádiófrekvenciás jelein keresztül kapott utasítások alapján. 

Fehér matt üvegfelülete PMMC anyagból van, ezért kellemesen teríti a fényt ad. 

Alkalmazás: A led panel kiválóan alkalmas dekor célra, hangulat fényként, de akár általános világításként is a magas fényerejének és a beállítható színhőmérsékletű fehér fényének köszönhetően. 

Beállítás: A vezérlés/beállítás Bluetooth-os kapcsolaton keresztül történik. A távirányító vagy mobil telefon legnyagyobb távolsága a lámpától: 30 méter. 

A "mesh" technológia lehetővé teszi, hogy a hozzánk legközelebb lévő lámpán keresztül más fényforrásokhoz is csatlakozni tudjunk a köztük lévő belső kommunikáció által. 

A belső kommunikációhoz szükséges legnagyobb távolság az egyes lámpák között: 20 méter. 

Mobil alkalmazással lehet beállítani a panel színét és a kibocsájtott fény erősségét. 

A mobilalkalmazást Android-os mobiltelefonoknál a Google Play Store-ból illetve Apple (IOS) telefonoknál az App Stroe-ból lehet letölteni ingyenesen. Az alkalmazás neve: "Mesh Lamp".

Kompatibilitás:

- iOS 8.0 vagy újabb / Android 4.3 vagy újabb

- Firmware verziók: Android:v1.1.25;IOS: v1.9.6.8.1

Az alkalmazás telepítése és a panel bekapcsolása után az alkalmazás automatikusan felismeri a panelt és minden további konfiguráció nélkül azonnal lehetővé válik a panel funkcióinak beállítása:

- szín,

- fehér fény esetén a fehér fény színhőmérséklete,

- fényerő.

Az alkalmazás további kényelmi funkciókat is kínál. Többek között lehetőség van a panelek csoportokba rendezésére helyiségenként és ezek együttes kezelésére, ki- és bekapcsolására egyéb más kompatibilis eszközzel (pl. LED égők, LED szalagok, stb.) együtt. 

A panel kikapcsolás után is megtartja az utolsó beállítását alapértelmezettként, ezzel lehetővé téve, hogy a Bluetooth-os eszközről (pl. mobiltelefonről) történő beállítás után egyszerűen egy kapcsolóról működtethető legyen.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.