12W Süllyeszthető okos LED panel RGBCCT, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth - Perfectled Kft.
+36 30 549 0602, +36 20 479 1433 | Hírlevél | Regisztráció | Belépés

12W Süllyeszthető okos LED panel RGBCCT, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth

1100
LUMEN
W
KIVÁLTÁS
12W
TELJESÍTMÉNY
180
SUGÁRZÁSI SZÖG
12W Süllyeszthető okos LED panel RGBCCT, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth12W Süllyeszthető okos LED panel RGBCCT, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth12W Süllyeszthető okos LED panel RGBCCT, állítható fehér színárnyalatok, színes, dimmelhető, bluetooth
Akár 1-2 napos kiszállítási idő.

14 390 Ft

További munkáinkat itt megtekintheti

A készleten lévő termékek szállítása 1-2 munkanap, azonban vannak csillárok és speciális világítótestek, melyek szállítása 5-10 munkanap is lehet. Amennyiben rendkívül sürgős a termékek szállítása, kérem egyeztessen velünk az alábbi telefonszámon: 30/5490602

Paraméterek

Teljesítmény12W
Kiváltás W
Fényerősség1100
Sugárzási szög180
Foglalat
SzínhőmérsékletVáltoztatható 3000-6000K
Méret180x40x150 mm
Bluetooth eszközről működtethető, állítható színes (RGB, red, green, blue) és fehér színárnylatú, ultra vékony LED panel. 

RGB - Több szín beállítására alkalmas. 

CCT - A szakmában ezzel a rövidítéssel illetik az állítható fehér színárnyalatot, ami a Changeable Color Temperature kifejezésből jön, azaz változtatható (fehér) színhőmérséklet.

Mivel már lassan konvencióvá kezd alakulni, mi is ezzel a rövidítéssel jelöljük a 2700-6500 Kelvin között állítható színű LED fényforrásokat. 

A LED panel tápegységről működik, mely tápegység része a csomagnak. Ez a tápegység egyben egy vezérlő szerepet is betölt, a mobiltelefon bluetooth-os rádiófrekvenciás jelein keresztül kapott utasítások alapján. 

Fehér matt üvegfelülete PMMC anyagból van, ezért kellemesen teríti a fényt ad. 

Alkalmazás: A led panel kiválóan alkalmas dekor célra, hangulat fényként, de akár általános világításként is a magas fényerejének és a beállítható színhőmérsékletű fehér fényének köszönhetően. 

Beállítás: A vezérlés/beállítás Bluetooth-os kapcsolaton keresztül történik. A távirányító vagy mobil telefon legnyagyobb távolsága a lámpától: 30 méter. 

A "mesh" technológia lehetővé teszi, hogy a hozzánk legközelebb lévő lámpán keresztül más fényforrásokhoz is csatlakozni tudjunk a köztük lévő belső kommunikáció által. 

A belső kommunikációhoz szükséges legnagyobb távolság az egyes lámpák között: 20 méter. 

Mobil alkalmazással lehet beállítani a panel színét és a kibocsájtott fény erősségét. 

A mobilalkalmazást Android-os mobiltelefonoknál a Google Play Store-ból illetve Apple (IOS) telefonoknál az App Stroe-ból lehet letölteni ingyenesen. Az alkalmazás neve: "Mesh Lamp".

Kompatibilitás:

- iOS 8.0 vagy újabb / Android 4.3 vagy újabb

- Firmware verziók: Android:v1.1.25;IOS: v1.9.6.8.1

Az alkalmazás telepítése és a panel bekapcsolása után az alkalmazás automatikusan felismeri a panelt és minden további konfiguráció nélkül azonnal lehetővé válik a panel funkcióinak beállítása:

- szín,

- fehér fény esetén a fehér fény színhőmérséklete,

- fényerő.

Az alkalmazás további kényelmi funkciókat is kínál. Többek között lehetőség van a panelek csoportokba rendezésére helyiségenként és ezek együttes kezelésére, ki- és bekapcsolására egyéb más kompatibilis eszközzel (pl. LED égők, LED szalagok, stb.) együtt. 

A panel kikapcsolás után is megtartja az utolsó beállítását alapértelmezettként, ezzel lehetővé téve, hogy a Bluetooth-os eszközről (pl. mobiltelefonről) történő beállítás után egyszerűen egy kapcsolóról működtethető legyen.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.